Fostul ministru Daniel Chitoiu a relatat, marti, ca le-a spus deputatilor din Comisia juridica faptul ca este nevinovat, ca nu s-a sustras de la a da declaratii procurorilor DNA si ca nu exista nicio dovada la dosar ca ar fi organizat un grup infractional.
"In primul rand, am spus ca sunt nevinovat. Le-am spus ca niciodata nu m-am sustras de a da declaratii justitiei si in special procurorilor DNA legat de modul cum a fost promovata Ordonanta 94/2013 privind organizarea si functionarea Autoritatii de Supraveghere Financiara. Le-am explicat si le-am dat toate detaliile privind modul de elaborare si de aprobare in Guvern a acestei ordonante de urgenta. Le-am spus ca n-am nicio legatura si ca nu exista nicio dovada la dosar ca as fi organizat acest grup infractional organizat si am protejat interesele unei societati in domeniul asigurarilor. De asemenea, cum au observat si dansii, de la dosar nu exista nicio dovada impotriva mea", a precizat Daniel Chitoiu dupa ce a fost audiat de Comisia juridica.

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a avizat negativ, marti, cererea ministrului Justitiei privind inceperea urmaririi penale in cazul fostului ministru Daniel Chitoiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.