Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, ca nu crede ca social-democratii il vor sustine pe Calin Popescu Tariceanu pentru functia de presedinte al Senatului.

"Va fi greu pentru PSD sa sustina (la prezidentiale - n.red.) un candidat din alt partid, imi vine greu sa cred ca PSD ar putea sa il sustina pe Tariceanu. Nu cred ca PSD il sustine maine pentru sefia Senatului, nu stiu daca ar fi corect pentru PSD sa faca lucrul asta", a declarat Dragnea, la B1 TV, potrivit ziare.com.

Liderul PSD a precizat ca functia de presedinte al Senatului a apartinut ACD si, "scriptic", a apartinut Partidului Conservator.

"Ca noi sa sustinem candidatura unui parlamentar independent (Tariceanu - n.red.) ar trebui sa avem argumente foarte serioase, ori pana la ora asta eu nu le am. E posibil ca si liberalii sa aiba un candidat la sefia Senatului", a mai adaugat Liviu Dragnea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.