Ministrul propus pentru portofoliul Transporturilor, Dan Sova, a fost avizat, marti, de comisiile parlamentare din Senat si Camera Deputatilor, reunite in sedinta comuna.

Sova a fost avizat favorabil de catre membrii Comisiei pentru politica economica si ai Comisiei pentru Transporturi de la Camera si de cei ai Comisiei economice si Comisiei pentru privatizare de la Senat, cumuland 41 de voturi "pentru" si 9 voturi "impotriva".

Potrivit MEDIAFAX, Dan Sova a tinut sa laude realizarile fostilor ministri liberali care au ocupat postul de la Transporturi, Relu Fenechiu si Ramona Manescu.

"Am de gand sa continui proiectele pe care ei le-au inceput", a spus Sova.

Sova a fost intrebat de catre reprezentantii opozitiei, respectiv de deputatul PDL Mircea Toader, ce va face in privinta Portului Constanta, ministrul propus aratand ca in acest moment actiunile sunt detinute de minister - 60%, de primarie - 20% si de Fondul Proprietatea - 20%.

"Porturile mari din Europa sunt la primarii. Nu ar fi chiar asa o treaba nemaiauzita sa fie la primarie, dar nu intentionam sa fie integral la primarie", a spus Sova.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.