Sedinta plenului reunit al Parlamentului pentru validarea Guvernului ar putea avea loc marti, de la ora 15.00, iar audierile in comisii ale propunerilor de ministri s-ar putea derula in cursul diminetii de marti.

Secretarul Camerei Deputatilor Niculae Mircovici a declarat ca "se preconizeaza" luni, la ora 17.30, o sedinta a Birourilor Permanente reunite, aratand ca, daca se va intampla astfel, noii ministri vor fi audiati marti dimineata, urmand ca la ora 15.00 sa fie sedinta de validare.

"Sunt doua variante. Astazi la 17.30 se preconizeaza sedinta Birourilor Permanente reunite, nu e sigur, dar e foarte probabil. Daca se vor convoca Birourile Permanente, maine (marti - n.r.) avem, de la 09.00 la 13.00, audierile in comisii ale noilor propuneri de ministri ai Guvernului Ponta III si apoi, la ora 15.00, maine (marti - n.r.) am avea sedinta Parlamentului pentru validarea Guvernului. In cazul in care nu se va intampla acest lucru, maine ar fi program normal la Camera", a precizat Niciolae Mircovici, scrie MEDIAFAX.

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat ca luni, la ora 15.30, va fi semnat acordul politic al UDMR cu PSD, UNPR si PC, el precizand ca Uniunea va intra la guvernare cu ministri si secretari de stat si pe programul guvernamental aprobat de Parlament in decembrie 2012.

Componenta Guvernului urmeaza sa fie anuntata de premier la ora 16.30.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.