Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, joi, ca partidul pe care intentioneaza sa il formeze Calin Popescu Tariceanu nu va avea niciun rol in acest an, el apreciind ca acest "asa-zis partid" ar putea fi pe langa PC cam ce este PC pe langa PNL.

Solicitat sa comenteze intentia lui Tariceanu de a forma Partidul Reformator Liberal si intrebat ce rol va avea acest partid in anul 2014, an in care sunt si alegeri prezidentiale, Antonescu a raspuns: "Este o situatie jenanta, jalnica, iar acest asa-zis partid nu va avea niciun rol".

"Eu stiam de foarte multa vreme - si nu numai eu, toti colegii nostri - ca in momentul in care PNL are un culoar si asuma un rol si o ambitie majora, vom avea din toate partile, retineti, din toate partile, toate obstructiile posibile si toate atacurile posibile si nu trebuie sa va mire, nu trebuie sa va lasati furati uneori de propria propaganda", a continuat Antonescu, transmite MEDIAFAX.

El a aratat ca PNL nu este in acest moment un adversar doar pentru Victor Ponta, PSD si asociatii, ci este "la fel de adversar si este lovit si va fi lovit" si dinspre partea lui Traian Basescu si a asociatilor acestuia.

Antonescu a mai spus ca USL nu poate continua cu partidul pe care il va forma Tariceanu. "Acest partid pe care il va forma domnul Tariceanu ar putea fi pe langa PC cam ce e PC pe langa PNL si ar putea fi acolo la USD, USD Reformator ar putea fi, dar nu USL", a spus Antonescu.

El a precizat ca anuntul facut de premierul Ponta privind oferirea de posturi in Guvern liberalilor care pleaca cu Tariceanu reprezinta o "tentativa de mituire politica".

Antonescu a mai spus, raspunzand unei intrebari, ca, din punctul sau de vedere, nu exista motive pentru convocarea unui congres extraordinar al PNL inainte de europarlamentare.

"Din punctul meu de vedere nu exista motive, nici nu cred ca ar fi binevenit pentru ca totusi suntem pe linie dreapta in pregatirea pentru europarlamentare. Dar daca cineva il doreste, il poate solicita oricand, nimic nu ne impiedica din statut. Stiti ca am si facut vreo doua congerse eu, ca sa nu pierdem mana", a spus Tariceanu.

Citeste si:
Claudiu Năsui face dezvăluiri șocante despre 9 membri PNL
Năsui, dezvăluiri șocante...

Fostul premier liberal Calin Popescu Tariceanu si-a anuntat, miercuri, demisia din PNL.

Tariceanu a declarat, miercuri seara, la Antena 3, ca USL trebuie sa continue, ca va anunta joi infiintarea unei noi formatiuni liberale, care se va numi Partidul Reformator Liberal, si ca este interesat sa candideze la Presedintie, fiind convins ca il va invinge la prezidentiale pe Crin Antonescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.