Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca este convins ca nu exista pericolul unei sciziuni, respectiv a unei rupturi semnificative a PNL, in urma demisiei lui Calin Popescu Tariceanu din partid si a anuntului privind infiintarea de catre acesta a unei noi formatiuni liberale numita PRL.

"Nu cred, sunt convins de fapt ca nu exista pericolul unei sciziuni, deci pericolul unei rupturi semnificative", a spus Antonescu.

El a admis ca exista posibilitatea ca unii parlamentari PNL sa plece din partid pentru a se alatura lui Tariceanu, dar a spus ca nu crede ca numarul acestora sa fie masiv.

"Ca pot fi cativa parlamentari (care sa plece, n.r.), la un total de 150, intotdeauna e posibil sa se intample asta", a spus Antonescu, potrivit MEDIAFAX.

El a precizat ca nu se asteapta ca Radu Stroe sau Daniel Chitoiu sa paraseasca PNL.

"In ceea ce-l priveste pe domnul Chitoiu, nu vad niciun element in aceasta privinta. In ceea ce-l priveste de domnul Stroe, faptul ca fost printre cei sase care au votat (impotriva iesirii de la guvernare, n.r.), faptul ca ei au avut alta parere nu inseamna deloc intentia de a parasi partidul", a spus Antonescu.

El a aratat ca, dupa "ispravile" facute de Tariceanu, nu mai poate spune despre nimeni ca ar fi imposibil sa plece din PNL.

"Sigur ca, dupa ispravile domnului Tariceanu, nu mai pot spune despre nimeni ca e imposibil (sa plece din partid, n.r.), dar eu personal nu am niciun motiv sa cred ca domnul Stroe doreste sa paraseasca partidul dupa 24 de ani", a aratat Antonescu.

In ceea ce priveste o eventuala plecare din PNL a lui Andrei Gerea, Antonescu a spus ca "este posibil".

"Este posibil, dar nu am niciun element pana in acest moment, nu am stiinta", a precizat Antonescu.

Liderul PNL a precizat, comentand demisia deputatului de Buzau Titi Holban, ca este decizia acestuia si ca a luat act.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.