Liderul Partidului Miscarea Populara, Elena Udrea, il acuza pe premierul Victor Ponta ca incearca sa "cumpere" liberali.

"Victor Ponta a iesit la cumparaturi... Pe bani publici. Cumpara liberalii care sunt gata sa il lase pe Antonescu cu tot cu decizia lui de a pleca de la guvernare in brate. Plateste bine, cu posturi in administratia publica", scrie Elena Udrea pe Facebook.

Liderul PMP sustine ca premierul Victor Ponta "mituieste" liberalii pentru a isi asigura o majoritate parlamentara.

"Cu alte cuvinte, mituieste cu banii nostri, ai tuturor, liberalii care sa-i asigure o majoritate parlamentara confortabila si care sa slabeasca partidul cu care pana de curand era aliat. Si nu numai ca face asta, dar o mai si declara public cu nonsalanta si aroganta omului care crede ca este stapanul preferintelor romanilor. De la Victor Ponta incoace, politica nu va mai fi la fel: tupeul lui a facut ca anormalul in comportamentul politic sa devina firesc!", a mai adaugat Udrea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.