Deputatul Elena Udrea a declarat, miercuri, ca PMP va semna si va sustine orice motiune de cenzura la adresa Guvernului, chiar daca va fi initiata de PNL sau de PDL.

"Un partid care cu adevarat face opozitie nu se prevaleaza de pretextul celui care initiaza motiune. Orice motiune la adresa acestui Guvern, chiar initiata de PNL, va fi semnata si sustinuta de PMP, pentru ca acest guvern pe programul USL nu are ce sa aduca bun pentru romani. Cei de la PNL, daca vor avea ipocrizia sa initieze o motiune de cenzura la adresa propriului program de guvernare, e problema lor si avem speranta ca electoratul ii va sanctiona pentru asta. Cu cei 17 parlamentari pe care ii avem, semnam si sustinem o motiune de cenzura chiar initiata de PNL", a precizat Elena Udrea intr-o conferinta de presa, transmite MEDIAFAX.

Potrivit Elenei Udrea, PMP se asteapta ca si parlamentarii PNL sa sustina motiunile pe care le va initia Miscarea Populara.

Ea a aratat ca PMP va sustine orice motiune simpla sau o eventuala motiune de cenzura initiata de PDL, deoarece reprezentantii PMP "nu se incurca in orgolii" legate de cine trebuie sa initieze o motiune.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.