Premierul Victor Ponta a ajuns la Palatul Victoria, unde asteapta ca ministrii PNL sa isi depuna demisiile din Guvern.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti seara, ca ministrii PNL si-au anuntat, practic, demisiile politice, urmand ca pana miercuri la ora 12 ministii, secretarii de stat si sefii de agentii apartinand formatiunii sa-si depuna demisiile scrise, conform MEDIAFAX.

Antonescu a spus, intr-o conferinta sustinuta alaturi de ministrii PNL si de prim-vicepresedintele formatiunii, Klaus Iohannis, ca demnitarii partidului si-au anuntat, practic, demisiile politice.

El a aratat ca demisia ministrilor liberali va fi prezentata impreuna cu demisia tuturor demnitarilor politici ai Partidului National Liberal, respectiv a tuturor secretarilor de stat, sefilor de agentii, sau a celor care ocupa pozitii asimilate cu secretarii de stat.

iderii PNL au adoptat, marti seara, o rezolutie privind iesirea liberalilor de la guvernare.

Rezolutia prevede iesirea de la guvernare, demisia in bloc a ministrilor PNL si a secretarilor de stat, solicitarea demisiei premierului Victor Ponta si pozitia parlamentarilor liberali la momentul votului asupra noului Guvern Ponta.

De asemenea, in rezolutie se constanta, potrivit surselor, incetarea existentei USL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.