Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, marti, sa respinga solicitarea de infiintare a comisiei de ancheta privind activitatea ASF si salariile din institutie, pe motiv ca este o ancheta a DNA in desfasurare, a anuntat secretarul Camerei Nicolae Mircovici.

Mircovici a spus ca, potrivit Regulamentului, nu se poate cere o comisie de ancheta daca este o ancheta a procurorilor pe aceeasi tema.

Mircovici a mai spus, raspunzand unei intrebari, ca la Biroul permanent nu a ajuns inca o solicitare a DNA privind inceperea urmaririi penale a lui Daniel Chitoiu, dar ca Biroul Permanent se va intruni de indata ce va fi primita aceasta cerere, transmite MEDIAFAX.

El a spus ca, procedural, dupa ce se va primi solicitarea, va fi convocat Biroul permanent care va sesiza Comisia juridica.

Atat USD, cat si PDL cerusera infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta privind activitatea ASF si nivelul salariilor din aceasta institutie.

CIteste si: DNA cere urmarirea penala a lui Daniel Chitoiu, pentru abuz in serviciu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.