Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, ca ruperea USL este doar o formalitate, el aratand ca exista o agenda "ascunsa" sau "mai veche" a liderului PNL Crin Antonescu legata de candidatura acestuia la Presedintie.

Intrebat, la sosirea la sediul PSD, daca a ramas o chestiune de anunt ruperea USL, Constantin a raspuns: "Observam cu totii ca, din pacate, asistam la o agresivitate de limbaj a domnului Antonescu. Facem eforturi cu totii, dar se pare ca nu mai exista dorinta din partea cealalta".

"Deci, asa cum constatati, degeaba facem eforturi daca nu se doreste lucrul acesta", a adaugat Constantin.

Intrebat daca e doar o formalitate ruperea USL, liderul PC a spus: "Asa cum am vazut ieri, in toate interventiile domnului Antonescu, se pare ca e vorba doar de o formalitate. Exista se pare o agenda ascunsa a domnului Antonescu sau o agenda mai veche".

El a criticat faptul ca pana la momentul acesta nu exista un program de candidat al lui Antonescu si a spus ca decizia este exclusiv la liderul PNL, scrie MEDIAFAX.

"Am vazut o resemnare ieri, ceea ce inseamna ca (liberalii - n.r.) au luat deja acesta decizie", a spus Constantin.

El a spus ca a vorbit cu Antonescu saptamana trecuta, inaintea sedintei de Guvern.

"A fost foarte scurta discutia. Domnul Antonescu nu a fost deloc flexibil la niciun fel de propunere pe care noi am incercat sa o avansam", a spus Constantin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.