Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca ministri liberali vor demisiona, daca propunerile PNL in privinta Guvernului nu vor fi puse in practica pana luni.

Crin Antonescu a declarat ca ministri liberali vor demisiona, daca propunerile PNL in privinta Guvernului nu vor fi puse in practica pana luni.

"Noi nu am dat niciun ultimatim. Domnul Ponta a spus ca asteapta pana luni propunerile noastre si noi i-am spus, la randul nostru, ca stie propunerile noatre si ca asteptam pana luni sa fie puse in practica. Nu le punem in practica, punem noi capat acestei chestiuni, pentru ca noi nu putem sa stam la nesfarsit in acest joc, pentru ca noi nu am jucat un joc, nu am vrut sa rupem USL si ca dam vina pe PSD", a declarat Antonescu, intr-o emisiune difuzata de Pro TV.

Intrebat daca ministrii PNL isi vor da demisia din Guvern, liderul liberal a raspuns: "Da, dar eu sper sa nu fie nevoie".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.