Liderul PSD, premierul Victor Ponta a declarat ca nu stia ca liderul PNL, Crin Antonescu, s-a intalnit, la finele anului trecut, cu presedintele Traian Basescu si a apreciat ca este bine sa existe consultari pe teme de politica externa, dar ca era "si mai bine" daca Antonescu se consulta cu Guvernul

"Nu, nu am fost informat ca Antonescu a discutat cu Basescu inainte de vizita la Chisinau, dar cred ca este un lucru bun, faptul ca ne consultam. Sigur, putea sa se consulte cu Guvernul, ca era si mai bine, dar fiecare se consulta cu cine crede de cuviinta", a spus Ponta, la Chisinau, intr-o conferinta de presa sustinuta impreuna cu omologul sau moldovean, Iurie Leanca, transmite MEDIAFAX.

El a aratat ca, personal, nu s-a intalnit niciodata cu Basescu fara sa il informeze pe Antonescu.

El a adaugat ca l-a asigurat pe prim-ministrul Moldovei ca toti politicienii romani sprijina integrarea europeana a statului vecin, indiferent de bataliile poltiice interne, chiar daca unii sprijina "mai eficient, iar altii mai ineficient".

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, ca a avut la finele anului trecut doua intalniri cu presedintele Traian Basescu si ca temele discutate au fost de politica externa si de securitate nationala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.