Fostul premier Emil Boc a acuzat USL ca "intinde" posturile de vicepremier ca si "carnatii de Craciun", ca sa ajunga pentru toti, aratand ca "Revolutia bunului simt a USL" a intrat in faza a doua, "faza pe ciolan".

Emil Boc a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca USL a trait si traieste in continuare din conflict, fie cu Traian Basescu, fie din conflictul intern din USL.

"Acum este faza doi a «Revolutiei bunului simt» a USL, batalia pe ciolan, dupa ce au castigat «faza pe competenta si profesionalism» in cazul accidentului aviatic din Apuseni, acum e faza «pe ciolan», in care intind posturile de vicepremier, asa cum intinzi carnatii de Craciun, cand ii faci acasa, ca sa ajunga pentru toti. Oamenii astia sa inteleaga ca posturile de vicepremier nu sunt ca si carnatii de Craciun, sunt posturi publice de mare responsabilitate. Pe oamenii astia ii doare in cot ca s-a majorat pretul la energie, la alimente, ca nivelul de trai s-a deteriorat in urma scumpirilor, ca taxele s-au multimplicat, ca somajul e in crestere. Ei au trait si traiesc in continuare din conflict, fie cu Traian Basescu, fie din conflictul intern din USL", a spus Boc, potrivit MEDIAFAX.

Potrivit acestuia, rezultatele USL privind reforma statului, masuri de sustinere a mediului de afaceri sau a locurilor de munca sunt "zero".

"Trebuie sa recunosc ca au aceasta abilitate de a inventa conflict din orice si de a tine agenda opiniei publice ocupata cu scandaluri gen Bianca Dragusanu, varianta USL, asta e realitatea", a afirmat Emil Boc.

Premierul Victor Ponta declara, marti, ca a propus in sedinta USL o varianta in care Klaus Iohannis era ministru de Interne si vicepremier, urmand ca Guvernul sa aiba patru vicepremieri - PSD, PC, PNL, UNPR - dar nu s-a ajuns la un consens.

De asemenea, presedintele PNL, Crin Antonescu, declara, marti seara, ca liberalii nu vor accepta ca PC sa desemneze un reprezentant in functia de vicepremier, precizand ca ar fi o devalorizare a functiei si nu e posibil ca Daniel Constantin sa fie pe aceeasi pozitie cu Klaus Iohannis.

Citeste si:
Victor Ponta, reproș pentru protestatarii de mediu: „Nu s-au mai...
Victor Ponta, reproș pentru...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.