Liderii USL se intalnesc la Vila Lac 1 pentru a discuta despre propunerile PNL pentru mai multe posturi de ministru si in special despre functia de vicepremier solicitata pentru Klaus Iohannis, surse politice declarand ca la intalnire este prezent si presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu.

Ulterior, la ora 15.00, va avea loc o sedinta a Biroului Permanent al PSD.

Premierul Victor Ponta a declarat anterior pentru MEDIAFAX ca il propune, luni, pe Klaus Iohannis la conducerea Ministerului de Interne, deoarece la aceasta institutie este nevoie de o situatie clara, de stabilitate, si ca problema functiei de vicepremier va fi discutata rapid in USL.

Premierul a aratat ca urmeaza sa aiba o intrevedere atat cu presedintele PNL, Crin Antonescu, cat si cu Klaus Iohannis in acest sens.

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a fost desemnat vineri, de PNL, pentru functiile de vicepremier si ministru de Interne.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat sambata ca a discutat cu premierul Victor Ponta inainte ca liberalii sa anunte public remanierea mai multor ministri si propunerea lui Klaus Iohannis ca membru al Guvernului si a cazut de acord asupra acestora cu prim-ministrul.

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a declarat anterior ca are o relatie foarte buna cu Klaus Iohannis si ca il doreste in Guvern, deoarece ar fi un mare castig, dar ca "deciziile tehnice" legate de pozitii si de procedurile necesare vor fi luate in tara, "cu calm", in cadrul coalitiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.