Crin Antonescu, presedintele PNL, sustine ca nu el ca el nu i-a propus lui Bogdan Olteanu sa preia Finantele, mentionand ca nu stie cine a facut acest lucru si adaugand: "Cui i-am propus eu aceasta functie a acceptat-o".

"Am vazut, de exemplu, declaratia fostului nostru coleg, actual viceguvernator al Bancii Nationale, domnul Bogdan Olteanu, cum ca i s-ar fi propus Ministerul de Finante. Nu stiu cine i l-a propus, eu nu i l-am propus ca presedinte al partidului, eu in urma consultarilor cu colegii voi propune maine... cui i-am propus eu aceasta functie a acceptat-o", a spus Antonescu.

Viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu a confirmat pentru MEDIAFAX ca a discutat cu liderii PNL pentru preluarea postului de ministru al Finantelor, dar le-a transmis acestora ca va ramane la banca centrala, iar din cate stie postul ar putea fi preluat de ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a anuntat, joi seara, ca Daniel Chitoiu a decis sa demisioneze din Guvern.

Surse politice declarau anterior pentru MEDIAFAX ca vicepremierul liberal Daniel Chitoiu, ministru al Finantelor, demisioneaza din Guvern.7.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.