Liderii PNL se reunesc joi la ora 16.00 intr-o sedinta informala la sediul partidului pentru a discuta nominalizarea la sefia MAI, care va fi validata vineri, in discutie fiind numele presedintelui CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, au declarat surse din partid.

Potrivit surselor citate, o parte din liderii PNL au fost convocati la sediul partidului la ora 16.00, subiectul discutiei vizand pregatirea sedintei Delegatiei Permanente a PNL de vineri.

La intalnirea de joi ar putea participa si Sorin Frunzaverde, transmite MEDIAFAX.

De asemenea, cu ocazia acestei reuniuni s-ar putea clarifica intentia presedintelui PNL, Crin Antonescu, de a propune remanierea vicepremierului Daniel Chitoiu.

Potrivit unor surse din PNL, in ultima perioada lideri apropiati de Antonescu au tatonat liderii de filiale pentru vedea in ce masura o propunere de remaniere a lui Chitoiu ar avea sanse de succes.

Principala nemultumire a presedintelui PNL, au mai mentionat sursele citate, vizeaza modul in care vicepremierul ar fi gestionat si coordonat activitatea guvermanentala a ministrilor, dar si comunicarea si consultarea cu liberalii pe o serie de masuri economice.

Pe de alta parte, o serie de lideri din PNL ar intentiona sa propuna remanierea ministrului Muncii, Mariana Campeanu, dar si a ministrului pentru relatia cu Parlamentul, Mihai Voicu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.