Presedintele Traian Basescu este asteptat, duminica, la Cluj-Napoca, la dezbaterea despre statul de drept organizata de Fundatia Miscarea Populara, la care vor mai participa, printre altii, fostul premier Emil Boc si deputatul Elena Udrea.

Surse politice locale au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca Traian Basescu este asteptat, duminica, la dezbaterea intitulata "Statul de drept intre modelul european si realitatea din Romania" care va fi organizata de Fundatia Miscarea Populara la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca.

La manifestare vor participa membrii fondatori ai Fundatiei "Miscarea Populara", lideri ai Partidului Miscarea Populara, fostul premier Emil Boc, deputatul Elena Udrea, europarlamentarul Cristian Preda, fostul ministru al Educatiei Daniel Funeriu.

Fostul premier Emil Boc a declarat, miercuri, ca va participa la dezbaterea organizata duminica de Fundatia "Miscarea Populara" in calitate de conferentiar universitar la UBB si ca nu a fost invitat sa intre in fundatie, astfel ca nu are unde sa mearga, iar daca i se va inainta o astfel de invitatie "va vedea".

"Nu m-a intrebat nimeni si nu m-a invitat nimeni, nici intr-o parte, nici in alta. Nu m-au contactat pe marginea acestui subiect. Nu am primit invitatie asa ca unde sa ma duc, daca nu am fost invitat?", a afirmat Emil Boc, intrebat daca se va inscrie in Fundatia Miscarea Populara.

Deputatul Elena Udrea a declarat, miercuri, ca Emil Boc este un partener al presedintelui Romaniei si ca, indiferent unde va fi fostul premier PDL, sprijinul acestuia pentru ceea ce-si propune Miscarea Populara va exista.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.