PDL anunta ca a depus, miercuri, la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie o sesizare penala fata de modul in care autoritatile politice ale statului au gestionat accidentul aviatic din Muntii Apuseni.
"Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu, a anuntat inca de pe 22 ianuarie, la doua zile dupa accidentul aviatic, ca PDL considera ca exista indicii temeinice privind culpa directa a unor ministri in gestionarea operatiunii de salvare a victimelor accidentului aviatic", se arata intr-un comunicat, potrivit MEDIAFAX.

In sesizarea penala de 60 de pagini depusa de PDL sunt expuse indiciile temeinice si argumentatia juridica privind intrunirea elementelor constitutive ale infractiunii de neglijenta in serviciu (art. 298 Cod Penal) si infractiunii de ucidere din culpa (art. 192 alin 1,2 si 3 Cod Penal), precizeaza PDL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.