Deputatul PDL Cezar Preda a anuntat, miercuri, ca demisioneaza din functiile de vicepresedinte al PDL la nivel national si de presedinte al PDL Buzau, spunand ca a luat decizia dupa ce a fost criticat in partid pentru afirmatiile sale potrivit carora "PDL a creat un monstru numit USL".

Deputatul PDL Cezar Preda a anuntat, intr-o conferinta de presa sustinuta la Buzau, ca a luat decizia de a demisiona din functiile detinute in partid in urma reuniunilor PDL care au avut loc sambata la Brasov, unde el afirmase ca, prin hotararile pe care le-a luat, "PDL a creat un monstru numit USL".

Potrivit MEDIAFAX, el a spus ca la sedinta Colegiului Director al PDL de la Brasov a avut o "pozitie ferma" la care nu poate renunta.

Cezar Preda a mai spus ca a fost criticat pentru afirmatiile sale de catre Emil Boc si "anumiti politicieni din Ardeal".

"Eu ma pot lupta cu Victor Ponta, ma pot bate cu Elena Udrea, ma pot bate cu Traian Basescu, dar nu pot sa ma bat cu colegii mei din partid. Acesta este motivul pentru care am decis sa fac acest pas. Voi ramane membru al PDL, partid in care sunt de 15 ani, pentru ca eu nu cunosc alt partid. Voi face parte din echipa de campanie a domnului Predoiu si ma voi implica in tot ceea ce inseamna viata politica a PDL din postura de simplu membru si de deputat", a declarat Cezar Preda.

Cezar Preda a declarat, sambata, la Brasov, la sedinta Colegiului Director largit al partidului, ca "prin deciziile dure luate pentru tara PDL a adus la guvernare o echipa PSD-PNL capabila sa restaureze Romania".

"Contractul cu tot ceea ce a insemnat guvernarea 2008-2012 se incheie aici pentru ca PDL a lansat un proiect nou pentru Romania, un proiect al responsabilitatii si al echilibrului guvernarii pentru ca noi am facut ce trebuie pentru tara, dar am creat si un monstru, am adus pe deciziile dure luate pentru tara o echipa de guvernare PSD-PNL capabila sa restaureze Romania. Ceea ce se intampla in Romania e restauratie, iar o guvernare nu poate sa procedeze asa", spunea Cezar Preda.

Cezar Preda se afla la cel de-al treilea mandat de deputat de Buzau.

In 1999, Cezar Preda a devenit membru PD, iar din 2003 este vicepresedinte al PDL. De asemenea, din 2001 el este presedinte al filialei judetene Buzau a PDL.

Citeste si:
Vasile Blaga îi dă replica lui Băsescu: ”PDL nu poate fi reînviat...
Vasile Blaga îi dă replica...

In decembrie 2012, Cezar Preda a demisionat din functia de prim-vicepresedinte al PDL si de cea de presedinte al organizatiei judetene a partidului, in urma rezultatelor slabe obtinute de democrat-liberalii buzoieni la alegerile parlamentare.

Patru zile mai tarziu, el a revenit asupra deciziei de a demisiona, spunand ca este constient de fapul ca e ultima oara cand i "se tolereaza o atitudine individualista".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.