Premierul Victor Ponta i-a cerut, luni, vicepremierului Liviu Dragnea sa il plimbe pe presedintele Traian Basescu cu masina pe autostrada A2, ca sa vada ca a fost deszapezita, el aratand ca cei doi sunt "cunostinte vechi", aluzie la faptul ca Dragnea a fost membru PD.

"O sa-l rog pe Dragnea sa-l plimbe cu masina pe presedintele Basescu pe A2, ca el nu stie ca, dupa ce a fost in Germania in excursie si nu s-a vazut cu nimeni, nu stia ca A2 a fost deszapezit si sa-l plimbati cu masina, domnu' Dragnea, ca sunteti cunostinte vechi", i-a spus Ponta lui Dragnea, in debutul sedintei BPN al PSD, la care si presa a avut acces, transmite MEDIAFAX.

Ponta a tinut sa-i multumeasca lui Dragnea pentru modul in care a coordonat actiunile de deszapezire, precum si reprezentantilor PSD din teritoriu.

"Dupa nervozitatea presedintelui Basescu, imi dau seama ca ne-am facut bine treaba", a spus Ponta.

El a mai aratat ca Armata trebuie sa intervina sa salveze vieti omenesti, lucru pe care presedintele Basescu nu il stie dupa noua ani de mandat.

"Faptul ca Armata a intervenit sa salveze viati omenesti - lucru pe care domnul Basescu nu il stie dupa noua ani de mandat, habar nu are ca Armata trebuie sa intervina sa salveze vieti omenesti, nu sa deszapezeasca, dar de unde nu e, n-ai de unde sa ceri", a mai spus Ponta.

Citeste si: Basescu: Guvernul sa dea banii de deszapezire Armatei si Jandarmeriei


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.