Consultantul politic Niels Schnecker a decis sa paraseasca echipa de campanie pentru prezidentiale a presedintelui PNL, Crin Antonescu, in urma problemelor de comunicare intampinate in decursul colaborarii din ultimele luni de zile, au declarat surse din partid.

"Activitatea domnului Niels Schnecker va inceta, ceea ce nu inseamna ca relatia de amicitie si de respect intre mine si el va inceta, ea va continua. Activitatea domniei sale in calitate de consilier al meu va inceta. Nu mi se par foarte relevante (n.r.- motivele), am avut o colaborare normala, o colaborare buna, colaborarile incep si se termina, probabil ca domnul Niels Schnecker va face si el cunoscute aceste lucruri. Nu e nimic de cautat pentru dumneavoastra in spatele unei decizii foarte simple", potrivit hotnews.ro.

Schnecker a preluat pozitia de coordonator al campaniei prezidentiale a lui Crin Antonescu in urma cu cateva luni de zile, transmite MEDIAFAX.

Potrivit unor surse din PNL, consultantul a intampinat mai multe probleme de comunicare cu liderul PNL, in special dupa ce au aparut informatii potrivit carora Antonescu ar fi avut discutii cu Adrian Thiess.

In 28 iunie 2013, presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat ca jurnalistul postului de televiziune Antena 3 Niels Schnecker va fi directorul sau de campanie electorala pentru alegerile prezidentiale din 2014.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.