Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, legat de operatiunile de deszapezire, ca ar propune Guvernului sa constate neindeplinirea contractelor si sa dea banii Armatei si Jandarmeriei.

Presedintele Basescu a declarat, la finalului sedintei CSAT, ca deszapezirea s-a facut prin lungi comandamente la televizor, penibile de multe ori, care sa acopere faptul ca nu existau utilaje.

El a criticat deciziile de demitere a prefectilor, argumentand ca presedintii de consilii judetene sunt cei care "fac contractele" de deszapezire., transmite MEDIAFAX.

"Mascarada televizata a comandamentelor nu face decat sa fie o acoperire pentru banii nemeritati si nemunciti care vor fi dati firmelor clientelare, iar in locul lor au fost scoase Armata si Jandarmeria. As propune Guvernului sa constate neindeplinirea contractelor si sa dea banii de deszapezire Armatei si Jandarmeriei", a spus Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.