Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, sambata, la Brasov, ca unificarea dreptei se poate face "doar in jurul PDL", iar la un moment dat ar trebui sa existe un mare partid de dreapta, care sa se opuna cu succes PSD.

"Evident ca noi suntem adeptii unificarii de dreapta si spunem asta: in jurul partidului democrat-liberal, dar cu lasat loc de buna ziua. Va fac un scurta istorie: la inceput au dorit sa se unifice doua partide de dreapta – Forta Civica si PNTCD. Noi, cei din PDL am aflat asta din ziar. Cat a tinut respectiva constructie, ati vazut. Acuma, am vazut cat de calde sunt relatiile intre Partidul Miscarea Populara si Forta Civica, doar din declaratiile de ieri si alaltaieri. «Hai Razvane (Mihai Razvan Ungureanu – n.r.), dar fara pretentii». Unificarea Dreptei se poate face doar in jurul PDL", a spus Blaga, intr-o conferinta de presa, scrie MEDIAFAX.

Lideerul PDL a mai spus ca pe termen mediu va trebui ca PDL "sa gaseasca toate argumentele construirii unui mare partid de dreapta" care sa se opuna cu succes PSD.

De asemenea, el a spus ca, dupa alegerile europarlamentare, are convingerea ca PDL va avea intelepciunea "sa sustina un singur candidat al dreptei, care va si castiga, la alegerile prezidentiale", in persoana lui Catalin Predoiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.