Cinci parlamentari PDL, Andrei Volosevici, Ciprian Rogojan, Florin Popescu, Florin Secara si Gheorghe Florin, se inscriu in Partidul Miscarea Populara, au declarat surse politice, decizia acestora fiind luata dupa ce Elena Udrea a hotarat sa intre in PMP.

Potrivit surselor, este posibil ca cei cinci parlamentari PDL sa participe, vineri, la Colegiul National al Miscarii Populare, organizat la Sighisoara.

De asemenea, la eveniment va fi prezent Cristian Preda, care a anuntat pe blog ca se inscrie in PMP si ca va candida la PE, transmite MEDIAFAX.

De asemenea, este posibil ca la Colegiul National al Miscarii Populare sa participe si unii dintre consilierii de la Cotroceni care au demisionat recent pentru a se inscrie in formatiune.

Pentru constituirea unui grup parlamentar este nevoie, la Camera Deputatilor, de 10 deputati, iar la Senat de 7 senatori.

Intrarea Elenei Udrea in Partidul Miscarea Populara a fost anuntata oficial, joi, presedintele PMP, Eugen Tomac, spunand ca aceasta este "unul dintre cei mai puternici oameni politici din zilele noastre".

Eugen Tomac a fost intrebat si despre posibila intrare in PMP a consilierilor prezidentiali recent eliberati din functie. "Domnul Funeriu deja a anuntat ca se alatura partidului, ii asteptam cu multa bucurie si pe ceilalti consilieri care vor dori sa se implice in activitatea politica a partidului, sunt bineveniti. Sunt oameni care au facut politica, altii nu au facut politica. Nu am discutat si nu va pot confirma nume in afara de ce am discutat cu domnul Funeriu", a raspuns Tomac la intrebari. El a precizat ca nu a avut o discutie cu ceilalti consilieri, dar a aratat ca unii dintre ei sunt membri fondatori ai Fundatiei Miscarea Populara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.