Premierul Victor Ponta a anuntat ca atat el, cat si ministrii cu atributii vor merge, vineri, in judetele mai grav afectate de ninsoarea din ultimele zile, pentru a verifica la fata locului daca toate problemele au fost rezolvate.

"Maine, fiecare dintre ministri, Dragnea, Oprea, Dusa si alti colegi, vor merge in unul dintre judetele mai grav afectate, pentru a verifica la fata locului daca toate lucrurile sunt in regula. O sa merg si eu, de altfel (...) Fiecare ministru merge intr-un judet, iar eu s-ar putea sa merg in mai multe", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

Ninsoarea din zilele urmatoare, pana duminica seara, va fi in cantitati nesemnificative care nu impun nici macar emiterea unui cod galben, dar temperaturile vor scadea foarte mult si vor ajunge la minus 15-17 grade Celsius la Bucuresti, a anuntat directorul ANM, Ion Sandu.

El a aratat ca, sambata si duminica, intensitatea vantului va fi de 45-50 kilometri/ora, incepand din sud-vestul tarii spre sud.

Temperatura pe timpul noptii va scadea in perioada imediata pana la minus 15-17 grade, dupa care va creste pana la minus 10 grade pana pe 4 februarie, data dupa care va scadea din nou spre minus 15-20 grade timp de 3-4 zile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.