Premierul Victor Ponta scrie pe pagina sa de Facebook ca toate institutiile din subordinea Guvernului sunt mobilizate, la datorie, iar in timp ce se munceste non-stop pentru protejarea oamenilor de efectele viscolului, "sunt multi talibani care au dat drumul la masinarie pentru protectia lui Opris".

"Toate institutiile din subordinea Guvernului - mobilizate, la datorie, pentru ca vremea rea continua si azi. Multumim tuturor celor care ajuta in acest efort!", este mesajul postat pe pagina de Facebook a premierului, scrie MEDIAFAX.

"Pacat ca, in timp ce se munceste non-stop pentru protejarea oamenilor de efectele viscolului, sunt multi talibani care au dat drumul la masinarie pentru protectia lui Opris in fruntea STS! De ieri dimineata acestia au o singura grija: sa umple media de manipulari si dezinformari, pentru ca lumea sa uite ca STS nu si-a facut treaba!", se mai arata in mesajul premierului.

In urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni, Victor Ponta a cerut CSAT demiterea sefului STS, Marcel Opris.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.