Presedintele Traian Basescu a semnat, joi, decretele prin care se ia act de demisia lui Radu Stroe din functia de ministru de Interne si se desemneaza ca ministru interimar Gabriel Oprea.

Presedintele a semnat, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, decretul prin care se ia act de demisia lui Radu Stroe, ministrul Afacerilor Interne, si se constata incetarea functiei acestuia de membru al Guvernului, scrie MEDIAFAX.

De asemenea, seful statului a semnat joi, decretul prin care se desemneaza Gabriel Oprea, viceprim-ministru, ca ministru interimar al Afacerilor Interne.

Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a precizat, joi, ca a decis sa isi depuna demisia in semn de onoare, pentru apararea demnitatii pompierilor IGSU, care in ultimele trei zile au primit acuzatii nedrepte, desi ei sunt eroii care salveaza vieti.

Citeste si: Ponta: Oprea preia interimatul la Interne, PNL propune un nou ministru pe 1 februarie


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.