Liderul PNL, Crin Antonescu, si mai multi ministri liberali au venit la Palatul Victoria pentru o discutie cu premierul Victor Ponta privind modul in care au reactionat autoritatile in cazul accidentului aviatic din Cluj, in contextul in care MAI este condus de un liberal, si eventuale masuri.

La discutie este prezent si vicepremierul Gabriel Oprea, care trebuie sa redacteze un raport pe tema reactiei autoritatilor in cazul accidentului, transmite MEDIAFAX.

Ministrul de Interne, Radu Stroe, a declarat, marti seara, raspunzand unei intrebari, ca isi reproseaza ca s-a intamplat in timpul mandatului sau tragedia aviatica de la Cluj.

"Imi pare rau ca s-a intamplat in timpul mandatului meu tragedia", a spus Stroe.

De asemenea, el a spus ca problema a fost "la localizare".

Deputatul PSD Florentin Gust afirma, intr-un comunicat, ca remarca lipsa de comunicare, coordonare, interventie si competenta a structurilor din MAI si MApN in incidentul aviatic din Cluj, mentionand ca cel putin doi ministri ar trebui sa isi dea demisia sau sa fie demisi.

Premierul Victor Ponta l-a desemnat, marti dimineata, pe vicepremierul Gabriel Oprea sa ii prezinte o informare, pana la sedinta de miercuri a Guvernului, despre modul in care a actionat fiecare institutie in parte in cazul operatiunilor de luni, dupa producerea accidentului aviatic din judetul Cluj

Toate aceste informatii vor fi transmise prim-ministrului, pentru ca, in cursul sedintei de guvern de miercuri, sa fie analizata activitatea fiecarei institutii implicate si sa fie luate masurile care se impun, precizeaza Guvernul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.