Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a afirmat, luni, ca declaratiile premierului Victor Ponta in legatura cu vizita Victoriei Nuland la Bucuresti arata ca acesta nu a inteles absolut nimic din aceasta vizita, precizand ca PDL va lua o serie de masuri fata de Guvern pentru apararea Justitiei.

"Vazand declaratiile premierului de aseara, consider ca nu a inteles absolut nimic din vizita doamnei Nuland la Bucuresti, consider ca nu a inteles absolut nimic din toate esecurile pe care le-a suferit Guvernul in ultima perioada si este dovada clara ca trebuie sa ne continuam aceasta opozitie fata de Guvernul Ponta, fata de majoritatea USL pe temele legate de statul de drept si de justitie", a precizat Catalin Predoiu, inainte de sedinta BPN al PDL, transmite MEDIAFAX.

Predoiu a spus ca PDL va discuta o serie de masuri fata de Guvern pentru apararea justitiei si a statului de drept.

"In sedinta de astazi a BPN vom dezbate o serie de masuri care sa vizeze opozitia noastra fata de Guvern pentru apararea justitiei si a statului de drept", a adaugat Predoiu.

Citeste si: Ponta explica de ce nu s-a intalnit cu Nuland: Am fost in vizita privata in Italia


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.