Presedintele Senatului, liderul PNL Crin Antonescu spune in mesajul de condoleante transmis sambata, dupa decesul lui Ariel Sharon ca Israelul a pierdut "unul dintre fiii sai cei mai de pret" care a contribuit decisiv in transformarea si consolidarea statului de astazi.
"In numele Senatului Romaniei si al meu personal, imi exprim regretul profund pentru disparitia dintre noi a fostului premier israelian Ariel Sharon. Este un moment trist pentru Israel, care pierde astazi unul dintre fiii sai cei mai de pret. Ariel Sharon, atat prin activitatea sa militara prodigioasa, cat si de important om politic, a contribuit decisiv la transformarea si consolidarea statului israelian asa cum este el astazi. Ca membru al Guvernului, Ariel Sharon a luat decizii radicale in momente de cumpana pentru care a fost deopotriva apreciat si criticat, dar locul sau in istorie ramane incontestabil unul semnificativ", apreciaza Antonescu in mesajul de condoleante transmis pentru fostul premier israelian, scrie MEDIAFAX.

Ariel Sharon a decedat sambata, la varsta de 85 de ani. Starea de sanatate a lui Ariel Sharon continuase sa se deterioreze in ultimele zile, fiind critica. Ariel Sharon, aflat in coma dupa un atac cerebral suferit pe 4 ianuarie 2006, era in stare foarte grava din 1 ianuarie 2014.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.