Absenta din tara a premierului Victor Ponta este cauzata de "frica de raspundere", seful guvernului actionand ca "ca un sofer care conduce baut, loveste cu masina pietonii si apoi fuge de la locul accidentului", a declarat sambata, europarlamentarul PDL Monica Macovei.

"Disparitia lui Ponta are o singura explicatie: frica.Victor Ponta a lovit justitia in plin, si-a batut joc de munca onesta a unor judecatori si procurori, iar apoi s-a ascuns. Frica de a nu fi tras la raspundere l-a facut pe Ponta sa aiba cea mai lasa atitudine: sa se ascunda", a sustinut Macovei, intr-o "opinie politica", transmite MEDIAFAX.

Guvernul, "ca institutie publica, are obligatia sa informeze prompt si corect agenda prim-ministrului si sa ne spuna unde se afla Ponta", a spus Macovei.

"Ponta actioneaza in aceste zile ca un sofer care conduce baut, loveste cu masina pietonii si apoi fuge de la locul accidentului, sperand ca nimeni nu-l va prinde si nu-l va pune sa raspunda pentru faptele lui. Romania nu poate fi condusa de un sofer beat si de aceea Ponta trebuie sa-si dea demisia", a fost de parere europarlamentarul PDL Monica Macovei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.