Ministrul liberal de Interne Radu Stroe, vicepresedinte al PNL, a precizat, joi, raspunzand unei intrebari, ca sustine ideea listelor comune PNL-PSD pentru alegerile europarlamentare, mentionand ca acesta este punctul sau de vedere, dar o discutie pe acest subiect ar putea avea loc in sedinta BPN.

Radu Stroe a fost intrebat daca sustine ideea candidaturii pe liste comune PNL-PSD la europarlamentare, transmite MEDIAFAX.

El a raspuns afirmativ, precizand ca sustine ideea listelor comune "din foarte multe motive" si ca acesta este punctul sau de vedere, dar o discutie pe acest subiect ar putea sa aiba loc in sedinta conducerii PNL de joi.

Radu Stroe a facut aceste declaratii inainte de sedinta Biroului Politic National al PNL, care se reuneste la sala grupului parlamentar al PNL din Camera Deputatilor.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, declara, in 20 decembrie, ca partidului sau nu-i "surade" ideea unei candidaturi pe liste comune cu PSD la europarlamentare, afirmand ca PNL are de dat "o batalie de imagine pe dreapta", in vreme ce USL ar estompa clivajul politic, dar ar fi un semnal de "revigorare".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.