Sora lui Adrian Nastase, Dana Barb, a sosit, luni, la locuinta acestuia din strada Zambaccian, ea precizand ca a vorbit cu fostul premier si sustinand ca "cine lupta pentru Romania, in clipa de fata e pedepsit".

"I-am spus: sa-ti vezi de tine, de familia ta, de viata ta, de interesele tale, nu sa lupti pentru Romania. Cine lupta pentru Romania in clipa de fata e pedepsit (...) N-a vorbit, dar stiu cum gandeste. El totdeauna s-a sacrificat pentru ceilalti", le-a spus jurnalistilor sora lui Adrian Nastase, transmite MEDIAFAX.

Ea a fost intrebata ce i-a raspuns Adrian Nastase.

"Mi-a spus ca am dreptate", a replicat sora acestuia.

De asemenea, ea a fost intrebata daca Adrian Nastase este mai pregatit pentru decizia instantei decat in cazul primei condamnari.

"Noi totdeauna suntem... avem foarte multa putere", a spus Dana Barb.

Adrian Nastase a fost condamnat definitiv, luni, de instanta suprema, la patru ani de inchisoare cu executare pentru santaj si luare de mita, iar sotia sa, Dana, a primit o pedeapsa de trei ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul Zambaccian.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.