Premierul Victor Ponta a dat, luni, in prima sedinta a BPN al PSD din 2014, la inceputul careia presa a avut acces, un mesaj de unitate a USL, el aratand ca USL a avut ca obiectiv schimbarea "regimului Basescu" si trebuie sa-l duca la bun sfarsit.

"Trebuie sa castigam europarlamentarele. Trebuie sa castigam prezidentialele. Trebuie sa fim uniti. Eu dau un mesaj foarte clar: ca eu cred ca USL a avut ca obiectiv fundamental schimbarea regimului Basescu si ca trebuie ne ducem acest obiectiv la bun sfarsit", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

El a pledat nu doar pentru unitatea partidelor componente ale USL, ci si pentru unitatea tuturor care "s-au saturat de regimul Basescu".

"Eu cred ca putem sa fim uniti nu doar in cadrul USL, dar cred ca putem sa fim uniti si cu alti reprezentanti ai partidelor politice sau societatii civile care s-au saturat de regimul Basescu", a spus Ponta.

El a aratat ca si PDL "s-a saturat" de "regimul Basescu".

"Si PDL s-a saturat de regimul Basescu, de abuzuri, de santaj, de dosare, de linsaj mediatic (...) Important e ca trebuie sa folosim 2014 pentru adevarata schimbare a Romaniei. Am incredere ca PSD poate fi actorul principal in acest sens, dar nu singur, ci impreuna cu toti cei din USL si din afara USL care vor aceasta schimbare", a spus Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.