Premierul Victor Ponta spune ca isi doreste ca in anul 2014 sa fie ”mult mai bun”, continuand lucrurile de succes si invatand din sfaturile bune sau din propriile greseli.

”De la unul dintre izvoarele noastre nationale - "Sarmizegetusa Regia" - urez La Multi Ani tuturor celor care au urmarit in 2013 acest cont de Facebook (prieteni, colegi, critici, utilizatori ai internetului sau doar curiosi)!”, a scris Ponta pe paina sa de Facebook.

El multumeste pentru laude si incurajari, spunand ca a incercat sa inteleaga si sa insuseasca criticile si ca a sters insultele.

”Inteleg ca am, in egala masura, o datorie fata de toti cei care traiesc azi in Romania! imi doresc ca in 2014 eu sa fiu mult mai bun (continuand lucrurile de succes si invatand din sfaturile bune sau din propriile greseli) - si urez tuturor liniste, sanatate si o viata mai buna! stiu ca trebuie sa imi dedic toata energia pentru dialog si constructie si ma bazez in acest proiect pe toti romanii! Iar pentru Proiectul "Romania 100" (in care reconstructia si prezervarea sitului "Sarmizegetusei" cu siguranta isi afla locul) ne pregatim pentru o tara mai buna si mai demna, mai unita si mai toleranta! La multi ani!”, a mai scris Ponta, mesajul fiind insotit de o fotografie care il infatiseaza pe premier la Sarmizegetusa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.