Presedintele Traian Basescu a transmis marti romanilor un mesaj de Anul Nou, multumindu-le pentru felul in care au stiu sa ramana, chiar si in momentele grele, o comunitate, dovedind ca identitatea noastra se ridica deasupra disputelor de moment.

"Intampinam un An Nou, un prilej de bucurie si, totodata, de reflectie la perioada pe care am traversat-o impreuna. A fost un an marcat de provocari politice, de tensiuni sociale, de dificultati economice. Vreau sa va multumesc, in primul rand, pentru felul in care ati stiut sa ramaneti, chiar si in momentele grele, o comunitate. Aceasta dovedeste ca identitatea noastra se ridica deasupra disputelor de moment”, se arata in mesajul sefului statului, dat publicitatii de Administratia prezidentiala.

Presedintele isi exprima increderea ca, “pe aceasta identitate puternica a romanilor, vom putea cladi, in continuare, un proiect de tara in care modernizarea si dezvoltarea economica sa fie prioritati care sa fundamenteze actiunile noastre politice”.

Traian Basescu transmite tuturor cetatenilor romani “urarile sale sincere de sanatate, fericire si impliniri”.

“De asemenea, doresc sa ii felicit pe cetatenii Republicii Moldova pentru pasul important pe care l-au facut pe calea integrarii europene. Atat Romania cat si Republica Moldova apartin spatiului european prin limba, cultura si istoria care ne unesc, dar si prin valorile si aspiratiile pe care le impartasim”, se arata in mesajul presedintelui Romaniei.

seful statului mai arata ca, la cumpana dintre ani, gandurile sale si recunostinta sa se indreapta si catre romanii care traiesc si muncesc in afara frontierelor, dar si catre militarii aflati la datorie in teatrele de operatii.

“Sper ca vom intampina Noul An motivati de obiectivele pe care ni le propunem si de consolidarea statutului tarii noastre in interiorul Uniunii Europene si al Aliantei Nord-Atlantice. La multi ani, romani!”, se mai arata in mesajul presedintelui Traian Basescu.

Citeste si:
Președintele Iohannis, despre majorarea pensiilor cu 11%: „Trebuie...
Președintele Iohannis, despre...

Presedintele Traian Basescu a postat mesajul sau pentru noul an si pe pagina oficiala de Facebook, alaturi de patru fotografii in care apare alaturi de familie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.