Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, sustine ca Emil Boc continua sa ofere "noi mostre de tupeu specific PDL", din moment ce fostul prim-ministru a fost cel care a crescut TVA si a adus "dezastrul economic si social" in Romania.

"Emil Boc continua sa ofere noi mostre de tupeu specific PDL! Dupa ce a adus dezastrul economic si social in Romania, acum isi permite sa atace USL pe subiectul taxelor si al situatiei economice. Sunt convins ca nu exista niciun roman care sa fi uitat ca Emil Boc este cel care a crescut TVA la 24% – cea mai importanta taxa, pe care cu totii o resimtim – cel care a taiat salariile cu 25%, cel care a luat ilegal bani pensionarilor si cel care a lasat sute de mii de romani fara locuri de munca! Acesta acuza, culmea, tocmai guvernarea USL, cea care a reintregit salariile bugetarilor, care a crescut numarul angajatilor cu circa 100.000, care a redat banii pensionarilor, care a redus TVA la paine si care a adus Romania pe crestere economica", se arata intr-o declaratie a lui Catalin Ivan, transmite MEDIAFAX.

Purtatorul de cuvant al PSD mai arata ca afirmatiile recente ale lui Emil Boc sunt contrazise de datele statistice.

"Dupa masurile dezastru pe care le-a luat ca premier, Emil Boc si-a pierdut orice urma de credibilitate si de capacitate de a da lectii. Acesta vorbeste despre lipsa cresterii economice, despre accentuarea somajului si despre pierderea investitiilor, cand in realitate toate cifrele arata exact contrariul! Este uimitoare nerusinarea cu care oameni precum Emil Boc continua sa-i minta pe romani", sustine Catalin Ivan.

Fostul premier Emil Boc considera ca anul 2013 a aratat "adevarata fata a USL, care inseamna impozite si taxe de toate felurile marite pentru romani", dar si "distrugerea statului de drept si a democratiei", fatete pe care romanii nu le stiau cand au votat USL in decembrie 2012.

Intrebat, luni, de jurnalisti, la finalul unei sedinte a Consiliului Local Cluj-Napoca, in ce mod ar caracteriza anul politic 2013, Emil Boc a spus ca "revolutia bunului simt se incheie jalnic, lamentabil, de catre un USL divizat, care arata fata monstruoasa pe care o are".

Citeste si:
Premierul Marcel Ciolacu estimează că România va intra în 2024 în...
Premierul Marcel Ciolacu...

"Anul 2013 a aratat adevarata fata a USL, care inseamna impozite si taxe de toate felurile marite pentru romani, de la pretul utilitatilor, la taxe pentru agricultori, dar si pentru persoane fizice. Se arata fata USL in ce priveste distrugerea statului de drept si a democratiei. Aceste doua fatete, romanii nu le-au cunoscut la USL cand au votat in decembrie 2012, nu au stiut ca USL va veni cu proiecte de lege care sa legalizeze coruptia in aceasta tara, dar iata ca fata USL iese la iveala. Cum spune romanul, USL si-a dat arama pe fata mai devreme decat multi se asteptau. Revolutia bunului simt se incheie jalnic, lamentabil, de catre un USL divizat, care arata fata monstruoasa pe care o are", a spus Boc.

Intrebat, in continuare, cum anticipeaza ca va fi anul 2014, fostul prim-ministru a spus ca, in opinia sa, anul viitor va fi unul "teribil de greu, cu complicatii politice majore".

Citeste si:
Vasile Blaga îi dă replica lui Băsescu: ”PDL nu poate fi reînviat...
Vasile Blaga îi dă replica...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.