Mircea Dinescu este de parere ca Regele Mihai a refuzat sa se intalneasca cu Victor Ponta, in cea de-a treia zi de Craciun, cand premierul a luat masa cu membrii familiei regale.

Dinescu sustine ca Ponta, in calitate de presedinte al unui partid de stanga, nu avea niciun motiv sa se intalneasca cu Regele Mihai.

"Victor Ponta a cazut in ridicol. Tu ca presedinte al PSD ce cauti in preajma Regelui? De ce te trage pe tine ata acolo? De ce nu te intalnesti cu cei pe care ii reprezinti, in calitate de partid de stanga? Este o contradictie ingrozitoare. Cred ca Regele Mihai, pentru care am o mare dragoste, a refuzat sa-l vada pur si simplu", a declarat Dinescu, la Realitatea TV.

"Orgoliul nemasurat, jenant si ridicol il omoara pe Ponta. Ce ofera el taranilor si muncitorilor? Dude si impozite. Anul acesta, sunt impozitati suplimentar taranii care-si dau pamantul in arenda. La anul vor fi niste mari miscari", a mai adaugat Mircea Dinescu.

Citeste si: Gafa lui Ponta: Imagine publicata din greseala pe Facebook


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.