Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, s-a declarat, la Romania TV, multumit de faptul ca se plaseaza in fruntea topului increderii in politicieni.
Cand a fost invitat sa comenteze sondajele de opinie care-l dau pe locuri fruntase in topul increderii in politicieni, Sorin Oprescu a spus: "Fara niciun fel de fariseism, ma bucura ca oamenii au incredere in mine. In al doilea rand, eu ma duc pe zona in care le-am promis oamenilor ca ma duc. Eu sunt bucuros si ma unge pe suflet ca sunt acolo sus la incredere. Asta inseamna ca nu am gresit prea mult sau ca nu i-am mintit pe oameni".

Intrebat daca exclude posibilitatea candidaturii la functia de presedinte, Oprescu a spus: "Nu exclud absolut nimic. In viata, nu exclud nimic". In eventualitatea unei candidaturi, Oprescu a spus ca o va face tot din postura de indepedent, doar cu sustinere politica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.