Liderul PDL Catalin Predoiu a declarat, joi, ca parlamentarii PDL vor participa la sedinta Parlamentului pentru desemnarea directorului interimar al TVR "daca se va veni cu o propunere si daca va avea loc sedinta", aratand ca democrat-liberalii privesc cu reticenta orice propunere din partea USL.

"Asteptam sa vedem daca exista aceasta dezbatere. Privim cu reticenta orice propunere care vine din partea USL. Nu avem incredere dupa tot ce s-a intamplat in ultimele 10 zile, nu plecam cu prejudecati, dar nu mai avem incredere ca aceasta putere se va comporta democratic", a precizat Predoiu, intrebat daca parlamentarii PDL vor participa la dezbaterea privind directorul interimar TVR, transmite MEDIAFAX.

El a adaugat ca parlamentarii PDL vor participa la sedinta, dar ramane de vazut daca aceasta va avea loc.

"Vom participa in sala daca se va veni cu o propunere si daca va avea loc aceasta sedinta, ramane de vazut", a mai spus Predoiu.

El a criticat faptul ca Guvernul vine cu o Ordonanta de Urgenta privind numirea unui director interimar al TVR, arptand ca Parlamentul trebuie sa vina cu o solutie privind conducerea TVR.

"A veni cu o ordonanta de urgenta care sa impui un personaj care va fi obligat politic, inseamna sa dispretuiesti normale democratice, interesele generale, ca vrei sa-ti pui o sluga politica menita sa-ti granateze opiniile", a spus Predoiu, adaugand ca se forteaza Constitutia in acest caz.

Viceliderul deputatilor PDL Tinel Gheoghe a precizat ca democrat-liberalii vor stabili vineri dimineata daca parlamentarii PDL vor participa sau nu la votul privind directorul interimar al TVR.

Stelian Tanase a fost confirmat oficial de catre PNL ca propunere pentru sefia intermediara a TVR, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora.

Parlamentarii se vor reuni vineri la ora 12:00 in sedinta comuna pentru a stabili directorul interimar al TVR, la ora 11 fiind convocate Comisiile de Cultura, a anuntat presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.

Citeste si:
Vasile Blaga îi dă replica lui Băsescu: ”PDL nu poate fi reînviat...
Vasile Blaga îi dă replica...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.