Stelian Tanase a declarat, joi, ca a purtat o discutie, miercuri seara, cu Crin Antonescu despre soarta Televiziunii Romane, insa nu i s-a facut inca o propunere clara sa preia conducerea TVR.

"Nu este nimic care sa fie o stire, de fiecare data cand se schimba directorul la TVR lumea navaleste pe mine, ca sunt favoritul in cursa. Este aceeasi poveste (...) In acest moment nu este nimic serios, nici macar o oferta, o discutie pe obiectul muncii", a declarat Stelian Tanase, pentru MEDIAFAX.

Totusi, intrebat daca a discutat cu Crin Antonescu, liderul PNL, privind TVR, Stelian Tanase a spus ca a purtat o discutie cu acesta, miercuri seara, despre soarta Televiziunii publice.

"Nu se poate spune ca eu trebuie sa spun da sau nu sau ca am acceptat (...) Sigur ca ei se grabesc foarte tare, dar eu nu ma grabesc deloc", a spus Stelian Tanase.

Intrebat daca ar fi interesat sa conduca TVR, Stelian Tanase a spus: "Depinde ce mi se cere, nu a pus nimeni marfa pe masa".

"Cu mine s-a mai discutat, de doua ori am refuzat sa fiu directorul televiziunii si s-a discutat mai concret decat acum (...) pentru ca trebuie sa ti se spuna si ce e acolo, eu nu stiu nimic din ce e acolo si ce probleme sunt si ce ar trebui rezolvat. Inca nu e nimic de substanta. Trebuie sa mi se faca propunerea si atunci spui da sau nu, dar nu sunt in situatia asta", a mai spus Stelian Tanase.

Stelian Tanase este nominalizarea agreata de liderii PNL pentru pozitia de presedinte director general al TVR, au declarat surse politice.

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca liberalii au conturat o propunere privind sefia interimara a TVR, mentionand ca o va face publica in cursul zilei, dupa ce va avea o ultima discutie cu persoana avuta in vedere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.