Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca a fost invitat la Cotroceni, la ceremoniile de depunere a juramantului de catre ministrul propus pentru Cultura, Gigel Stirbu, si de catre judecatorul propus la Curte, Toni Grebla, si va participa.

"Ceremoniile de la Cotroceni privitoare la instalarea ministrului Culturii, domnul Stirbu, si noului judecator la Curtea Constitutionala, domnul Grebla, au loc incepand cu orele 16.00. Sunt in sucesiune, 16.00, 16.15, suntem invitati, participam", a spus Antonescu.

Presedintele Senatului, liderul PNL Crin Antonescu, va participa, marti, la ceremoniile de la Cotroceni pentru depunerea juramantului de catre Gigel Stirbu in calitatea de ministru al Culturii si de catre Toni Grebla pentru postul de judecator la CC, au declarat anterior pentru MEDIAFAX surse oficiale.

Intre presedintele Traian Basescu si presedintele Senatului, Crin Antonescu, a existat in aceasta toamna un diferend in privinta participarii la ceremoniile organizate la Palatul Cotroceni.

Crin Antonescu a parasit festivitatea de la Palatul Cotroceni la depunerea juramantului de catre ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, chiar inainte de a-si incepe discursul Traian Basescu. Ulterior, la depunerea juramantului de catre ministrul Economiei, Andrei Gerea, Crin Antonescu nu a mai fost invitat la eveniment. Basescu a spus atunci ca Antonescu nu mai este pe lista de protocol la Cotroceni.

Ulterior, Crin Antonescu a fost invitat la receptia de la Cotroceni de Ziua Nationala, insa liderul PNL nu a onorat acea invitatie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.