Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a anuntat, in plen, trecerea a patru deputati de la PP-DD la UNPR incepand din data de 12 decembrie.

Astfel, deputatii Florin Condurateanu, Hulea Ioan, Liviu Codarla si Puscas Iacob vor activa in grupul parlamentar al PSD, a precizat Zgonea.

Saptamana trecuta, UNPR a anuntat inscrierea in partid a opt parlamentari alesi pe listele PP-DD, respectiv patru senatori si patru deputati.

"Cei opt parlamentari au adus la cunostinta oficial presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului, prin documente inregistrate la Senat si Camera Deputatilor, faptul ca incepand cu data de 12 decembrie 2013, se declara parlamentari UNPR si vor activa in grupurile Partidului Social Democrat", mentiona UNPR intr-un comunicat remis joi agentiei MEDIAFAX.

Senatorii inscrisi joi in UNPR sunt urmatorii: Ionel Agrigoroaei, ales din partea PP-DD in colegiul uninominal 1 Iasi, Florina-Ruxandra Jipa, aleasa din partea PP-DD in colegiul uninominal 12 Bucuresti, Constantin Popa, ales din partea PP-DD in colegiul uninominal 3 Buzau si Marian Vasiliev, ales din partea PP-DD in colegiul uninominal 2 Constanta.

De asemenea, au devenit membri ai UNPR deputatii Andrei-Razvan Condurateanu, ales din partea PP-DD in colegiul uninominal nr.3 Constanta, Ioan Hulea, ales din partea PP-DD in colegiul uninominal nr.3 Bihor, Nutu Fonta, ales din partea PP-DD in colegiul uninominal nr.5 Maramures si Iacob Puscas, ales din partea PP-DD in colegiul uninominal nr.4 Sibiu, neafiliat anterior inscrierii in UNPR.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.