Senatorul PSD Toni Grebla este propunerea PSD pentru Curtea Constitutionala, din partea Senatului, acesta urmand a intra in cursul dupa-amiezii in audierea Comisiei Juridice, iar votul in plen, fiind programat pentru luni seara.

Surse parlamentare au declarat, pentru MEDIAFAX, ca senatorul social-democrat Toni Grebla a fost propus si votat in grupul PSD pentru functia de judecator la Curtea Constitutionala, in locul Iuliei Motoc, in urma respingerii primei optiuni, cea a juristului Lucian Bolcas.

Potrivit surselor citate, Toni Grebla urmeaza sa fie audiat in Comisia juridica, luni dupa-amiaza, iar in plenul de luni se va da si votul pentru aceasta propunere.

Toni Grebla este de profesie avocat si a fost presedinte al Comisiei juridice din Senat, in legislatura precedenta, iar din 2009, este membru in aceasta comisie.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca a avut o discutie cu Lucian Bolcas, care l-a informat ca nu doreste functia de judecator la Curtea Constitutionala, "avand in vedere aversiunea presedintelui Traian Basescu".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.