Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca nu ii permite lui Victor Ponta, asa cum nu i-a permis nici lui Traian Basescu, sa il faca mincinos, spunand ca, "spre deosebire de altii", el nu a fost dovedit mincinos.

"Victor Ponta m-a facut mincinos. Nu ii permit nici domniei sale, cum nu i-am permis nici lui Traian Basescu. De cand sunt in viata politica am spus intotdeauna adevarul. Am prezentat in fata colegilor mei situatia cum am cunoscut-o si tot ce am spus acolo e adevarat", a afirmat Antonescu, potrivit MEDIAFAX.

Liberalul a precizat ca ceea ce s-a relatat sau citat in presa ca a spus el in sedinta PNL este "adevarat".

"Lucrurile care au fost relatate in presa sau cu care am fost citat sunt reale, eu am facut acea prezentare a situatiei, nu in regim de declaratie publica, ci in regim de sedinta de partid", a precizat liderul PNL.

El a subliniat ca ceea ce a spus in sedinta conducerii PNL este adevarat.

"Am spus intotdeauna adevarul, chiar daca, asa cum era in acest caz, nu as fi dorit sa-l spun public", a sustinut Crin Antonescu.

Liderul PNL a mai spus ca, spre deosebire de altii, el "nu a fost dovedit niciodata mincinos".

"Imi pare rau ca premierul Victor Ponta, intr-o situatie incurcata, admit, recurge la asemenea declaratii. Eu nu am mintit, acesta e adevarul. Eu, spre deosebire de altii, nu am fost dovedit niciodata mincinos si nu ii permit nici lui Victor Ponta si nici altcuiva sa spuna acest lucru", a adaugat Antonescu.

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, luni, intrebat cum comenteaza declaratiile lui Crin Antonescu din sedinta de vineri a conducerii PNL aparute pe surse, ca daca acestea sunt adevarate, atunci liberalul si-a mintit colegii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.