Liderul liberal Crin Antonescu a facut acuzatii la adresa premierului Victor Ponta in cadrul sedintei Biroului Politic National PNL de vineri, afirmand ca, in privinta legii amnistiei, acesta a insistat pornind de la o "idee stupida".

Referitor la modificarile aduse Codului Penal, Antonescu afirma ca liberalii trebuie sa ia o decizie foarte clara, intrucat "acum atentia publica e maxima pentru initiativa PSD, pentru ca de acolo din PSD a venit a fost o prostie, o prostie maxima creata de PSD."

Ulterior, Antonescu a anuntat ca liberalii au decis ca vor vota in bloc impotriva atat impotriva legii amnistiei, cat si a celor doua proiecte de lege de modificare a Codului Penal, decizia fiind luat in BPN.

"Exista riscul ca marti PSD si Guvernul sa incerce sa treaca legea amnistiei poate chiar cu avizul favorabil al ministrului Justitiei, eu nu sunt convins de asta dar se poate, ca ipoteza exista si poate ca dupa ce trece pe la Curtea Constitutionala si modificarile la Codul Penal", a mai spus Antonescu in cadrul sedintei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.