Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca pozitia exprimata in ultimele zile de mai multe ambasade in Romania este una "corecta" si de luat in seama, afirmand ca spre deosebire de anul 2012 "din pacate astazi au motive sa-si exprime ingrijorarea".
Crin Antonescu, a afirmat ca pozitia exprimata in ultimele zile de mai multe ambasade in Romania este una "corecta" si de luat in seama, afirmand ca spre deosebire de anul 2012 "din pacate astazi au motive sa-si exprime ingrijorarea".

"Pe fond, atata vreme cat exista dubii asupra modificarilor facute la Codul penal, aceste declaratii sunt corecte si sunt luate in seama", a afirmat Antonescu, intr-o conferinta de presa, referindu-se la reactia mai multor ambasade europene si a misiunii diplomatice a SUA in legatura cu modificarile aduse Codului Penal, transmite MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.