Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni ca s-a asteptat ca Elena Udrea "sa fie mult mai aproape de partid, mult mai muncitoare de exemplu la dezbaterea bugetului, unde a facut figuratie cateva minute" si a aratat ca aceasta "iese in fata" doar cu afirmatii privind PDL "care ii fac rau ei".

Blaga a fost intrebat cum comenteaza faptul ca Elena Udrea a spus despre competitia interna din PDL ca este "un exercitiu de imagine ratat".

"Asa vede Elena Udrea si eu cred ca iese in fata doar cu astfel de declaratii care ii fac rau ei in primul rand, adica a nu tine cont si a nu-i respecta pe cei 130.000 de colegi care deja au votat (pentru candidatul PDL la prezidentiale - n.r.) din 185.000 si discutam doar de cei care indeplineau conditiile cerute de Colegiul Director National, adica aveau cotizatia la zi platita acum doua luni de zile cand a inceput competitia. Deci, nu poti sa fii de acord cu aceasta tratare nelalocul ei a colegilor de partid", a precizat Blaga, potrivit MEDIAFAX.

El a mai spus ca Elena Udrea "este mai mult cu sufletul in alta parte decat in PDL".

"De altfel, m-as fi asteptat ca ea sa fie mult mai aproape de partid, mult mai muncitoare, de exemplu la dezbaterea bugetului, unde a facut figuratie cateva minute si atunci sigur ca as fi apreciat lucrurile astea. Dar eu cred ca ea mai mult cu sufletul este in alta parte decat in PDL", a apreciat Vasile Blaga.

Blaga a mai fost intrebat de ziaristi daca a mai discutat in ultima perioada cu Elena Udrea si daca declaratiile acesteia prejudiciaza imaginea partidului.

"Am avut o discutie cu domnia sa la cererea domniei sale inainte de a incepe competitia interna in partid, cand a dorit sa candideze, dar si-a evaluat sansele si probabil ca a batut in retragere din cauza asta. In rest, toate la timpul lor! Vin sarbatorile si trebuie sa fim pozitivi, nu?", a raspuns Blaga.

El a facut aceste declaratii inainte de sedinta BPN al PDL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.