Senatorul PSD Mircea Geoana raspunde afirmatiilor liderului PNL, Crin Antonescu, la adresa sa, transmitandu-i acestuia ca "de ce ii este frica, de aia nu va scapa".

"Desi este cel mai bun prieten al somnului, dl Antonescu sa nu se culce pe o ureche. De ce ii este frica, de aia nu va scapa", a scris Mircea Geoana duminica, pe contul sau de Twitter, transmite MEDIAFAX.

Avertizarea lui mircea Geoana vine dupa ce Crin Antonescu a avut cateva afirmatii ironice la adresa senatorului PSD, vineri seara, intr-o emisiune la Realitatea TV.

"Sarbu e redutabil, Sorin Oprescu, redutabil, toti sunt redutabili, mai putin Mircea Geoana. Victor Ponta ar fi foarte redutabil, ca presedinte al PSD, ca prim-ministru, ar fi un candidat redutabil", a declarat Antonescu despre eventuali candidati la alegerile prezidentiale.

De asemenea, liderul PNL a amintit de seara alegerilor prezidentiale din 2009: "Chiar asa, chiar azi se implinesc 4 ani de la «Mihaela, dragostea mea»".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.